Dit project is gestopt
Project
Gestopt

Energiecoöperatie Gouda: 750 leden in 2022

Geplaatst op 13 juli 2021, 19:52 uur
Illustration

De Energiecoöperatie Gouda wil een zo groot mogelijke groep Gouwenaars vertegenwoordigen, zodat zij de stem van de Goudse bewoners beter kunnen laten horen in de gesprekken met de gemeente en andere partners in de energietransitie. Daarnaast kunnen zo meer buurtinitiatieven beter ondersteund worden, kan opgedane kennis en ervaring beter gedeeld worden via het Energienetwerk Gouda en kunnen succesvollere collectieve acties die een bijdrage leveren aan de energietransitie opgezet worden.

word daarom lid voor slechts €12,50 per jaar

 

Toelichting

Leden hebben de volgende verdere voordelen:

  • Zeggenschap bij de Algemene Ledenvergaderingen, waarvan de eerste in het najaar van 2021 zal plaatsvinden en vervolgens (in ieder geval) 2x per jaar.
  • Voorrang bij collectieve acties; wij verkennen op dit moment mogelijkheden rondom isolatie, zonnepanelen, etc. in samenwerking met het lokale bedrijfsleven.
  • Samenbundeling van kennis, kunde en krachten. Samen sta je sterker, in deze complexe opgave waarin gevestigde partijen als energieleveranciers, netwerkbeheerders, maar ook de gemeente en corporaties niet per definitie het individuele en collectieve bewonersbelang voor ogen hebben. Daarnaast is het zonde om opgedane ervaringen niet te delen, en anderen steeds opnieuw het wiel uit te laten vinden.
Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
750 leden voor de Energiecoöperatie Gouda eind 2022
Documenten
Deel dit: