Bericht

Gezocht: hulp bij het opzetten van een collectieve inkoopactie!

Geplaatst op 25 juli 2023, 12:00 uur
Illustration

Na de zomer wil de Energiecoöperatie Gouda (EcG) samen met de gemeente Gouda een collectieve inkoopactie opzetten, voor isolatiemaatregelen. Eerder zijn vanuit de EcG al acties opgezet rondom aankoop van zonnepanelen en deuren in bestaande kozijnen. Ook op buurtniveau is hier goede ervaring mee opgedaan, bv in Achterwillens.
 
Dit willen we in het najaar in samenwerking met de gemeente grootser en breder aanpakken. Door niet alleen met een kwalitatief goed en financieel interessant aanbod te komen, maar dit aanbod ook te begeleiden met beslis- en uitvoeringsbegeleiding. Om dit succesvol op te pakken zijn enkele betrokken inwoners van Gouda nodig, om als projectgroep ondersteund door de gemeente en de EcG in enkele maanden dit project uit te denken, op te zetten en af te ronden. We vragen dus geen jarenlange inzet, maar een korte en krachtige klap om een zo groot mogelijke groep Gouwenaars een stapje vooruit te helpen in hun energietransitie. 
 
Wij zijn hiervoor op zoek naar mensen met technische kennis, met kennis van de buurten/wijken, met kennis over communicatie en/of met kennis over hoe je draagvlak realiseert. 
Doe je mee? Meld je dan via contact@energiecooperatiegouda.nl en geef in een paar zinnen aan wat je bij wilt dragen aan de projectgroep!

Deel dit:
1 reactie

Rien van Rooij

Ik meld me aan voor de collectieve inkoop acties
ma 31 juli 2023 16:14