Update

Project-update bij Plaswijck

Geplaatst op 11 februari 2023, 14:51 uur

Aan belangstellenden is deze week de nieuwsmail verstuurd over de laatste ontwikkelingen over de energie- en warmtetransitie in de wijk.

Met nieuwsitems over subsidieregelingen voor verduurzamen, een informatiebijeenkomst voor VVE’s, een nieuwe projectleider bij de gemeente Gouda, de verschillende buurtinitiatieven in de wijk op het gebied van verduurzamen, energielabels, het nieuwe Gouds Isolatie Programma, een energie pubquiz, de wijkactie glasisolatie en de wijkactie warmtebeeld woningen.

De nieuwsitems staan ook op  www.wijkenergie2804.nl.

Momenteel worden worden momenteel de eerste metingen en offertes gemaakt voor glasisolatie. Dit naar aanleiding van de drukbezochte informatiebijeenkomst over glasisolatie november vorig jaar. De afspraken bij wijkbewoners thuis dienen mede als basis voor een collectieve aanpak in een bepaalde buurt of woningblok. Het is echter vrij druk en er is een grote krapte aan betrouwbaar en deskundig personeel voor isolatiemaatregelen. Niettemin kunnen de ervaren en deskundige glasadviseurs -die ook bij de bijeenkomst waren- langskomen voor metingen, een offerte en om vragen te beantwoorden. Een adviesafspraak wisselt in tijd van een half uur tot anderhalf uur, afhankelijk van het aantal ramen, typen kozijnen en uw vragen.  

Deel dit: