Bericht

Duurzame markt In de Sint-Janskerk op zaterdag 19 november

Geplaatst op 17 november 2022, 00:00 uur
Illustration

Deze is van 10.00 tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door Maak Gouda Duurzaam.
Tijdens de markt vindt u heel veel duurzame producten, maar ook informatie en tips over hoe u zelf duurzamer kunt leven.

Energie besparen
Wat kunt u doen om energie te besparen? Waar kunt u heen voor onafhankelijk advies? Hoe duurzaam leeft u nu eigenlijk? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u een antwoord. Tijdens de markt krijgt u informatie over het isoleren van uw woning en het besparen van energie, met kleine maatregelen of met grotere investeringen. Afkoppelcoaches adviseren u voor een klimaatbestendige tuin en regentonnen kunnen met korting besteld worden. Speciaal voor groene (gevel)tuinen geven tuinadviseurs advies. En zelfs voor het aanleggen van een groen dak kunt u nu gratis sterkteberekeningen aanvragen.

Cadeauartikelen
Speciaal voor de komende feestdagen zijn er ook kramen met duurzame spullen. Zo is er tweedehands kleding, speelgoed van de kringloop en krijgt u inspiratie van speciale producten, zoals: riemen van fietsbanden, tassen van oude spandoeken, boterhamzakjes van was, drogerballen en meer voor in en om uw huis en veel meer...

Energiecoaches
Tijdens de markt helpen de energiecoaches u op weg met uw duurzame zoektocht. Zij zijn opgeleid door de gemeente Gouda. Ook kunnen zij een warmtescan van uw huis maken, wanneer het temperatuurverschil 10 graden is. Zo ziet u waar de warmte naar buiten lekt.

In het m obiele energieloketop de markt kunt u zien hoe een warmtepomp of zonneboiler eruit ziet.

Praktische informatie
    Wat: duurzame markt
    Waar: Sint-Janskerk
    Wanneer: zaterdag 19 november van 10.00 tot 16.00 uur
    Entree: gratisSchrijft u zich van tevoren in via www.maakgoudaduurzaam.nl anders is de rij zo lang bij de entree.

Documenten

Deel dit: