Bericht

Betreft: The Climate Miles, wandelen van Woerden naar Gouda

Geplaatst op 20 september 2021, 15:57 uur
Illustration

Vanuit de Eemshaven in Groningen loopt Urgenda naar Glasgow, waar de klimaatconferentie COP26 van de Verenigde Naties plaatsvindt. Deze editie is cruciaal. Het jaar 2030 leek zover weg, maar inmiddels hebben we nog maar 9 jaar om de opwarming van onze aarde onder de 1,5 graden te houden en onze uitstoot naar nul te brengen. Op dit moment zien we wereldwijd al wat er gebeurt met een opwarming van ongeveer 1,1 graden. Alleen met een crisisaanpak en een enorme versnelling kunnen we onze planeet leefbaar houden.

Op vrijdag 22 oktober wordt er vanaf station Woerden gewandeld naar Gouda! Start is 9 uur en de aankomst zal rond 17 uur zijn bij het treinstation in Gouda. Op zaterdag 23 oktober gaat de karavaan verder naar Rotterdam. Vertrek vanaf 9.15 vanaf het station.
Loop je ook mee om aandacht te vragen voor onze planeet?

Kijk voor het laatste dagprogramma en exacte route op: www.theclimatemiles.nl en geef je op, samen met je vrienden/buren.

Update: Werkgroep Duurzaamheid Gouda roept mensen die niet de hele route van Woerden naar Gouda mee kunnen lopen om het laatste deel van Reeuwijk mee te wandelen. Vertrek om 15.45 uur voor De Ark in Reeuwijk. 


Deel dit:
1 reactie

Harry Clemens

Werkgroep Duurzaamheid Gouda roept mensen die niet de hele tocht mee kunnen lopen om de laatste etappe mee te wandelen. Vertrek van De Ark, Reeuwijk om 15.45 uur!
Wij hopen met een grote groep aan te komen op het plein van het Huis van de Stad. 22 oktober is ook een dag waarop in het hele lan Lees meer
wo 29 september 2021 13:48
Wil je reageren? Meld je dan aan.