Aanbod

Op kierenjacht in Gouda

Illustration

Laat ik maar even duidelijk zijn, ik ben tegen plezierjacht, maar ik maak een uitzondering voor kierenjacht. Deze dienst die ik aanbied zorgt ervoor dat naden en kieren in uw woning worden gevonden en dat uw met de juiste materialen de kieren kan gaan dichten. Geen zorgen, tijdens de kierenjacht zorg ik ervoor dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. In het filmpje krijgt u een indruk van de kierenjacht.

Wat zijn de top drie voordelen van een kierdicht huis?

- U kunt op uw energierekening besparen, er gaat namelijk minder warmte verloren gaat via de naden en kieren

- Door het ontbreken van tocht zal het wooncomfort stijgen

- Bij de wat oudere woningen is het de moeite waard om te kijken of een Qv10 meting het mogelijk maakt om een energielabelsprong te maken. Bij verkoop of verhuur van uw woning kan het interessant zijn

De volgende drie linkjes geven meer achtergrond informatie en als laatste een webshop waar je producten kan kopen voor kierdichting.

Naden en kieren dicht voor minder tocht | Milieu Centraal

Effect van beter energielabel op woningwaarde groter dan ooit

Luchtdicht bouwen | Luchtdichtshop

Ook zal ik u meer vertellen over een gezond binnenklimaat. Kieren dichten kan ervoor zorgen dat de luchtverversing in de woning omlaag gaat.

Heeft u vragen over deze dienst, ervaart u tochtklachten in de woning of bent u benieuwd naar het maken van een energielabel sprong. U kunt mij bereiken via info@awenergie.nl en ik ben ook telefonisch bereikbaar op +31 6 81528820. Daarnaast kunt u ook een bezoekje brengen aan https://goudatochtvrij.nl 

 

Geplaatst op 13 juli 2023, 11:28 uur
Deel dit: