Activiteit

Klimaatgesprekken in Gouda

Tweewekelijks: Op woensdag , 19:30 - 21:45 uur
Illustration

In het hele land worden “KlimaatGesprekken” georganiseerd. Een groep van ongeveer acht deelnemers denkt na en bespreekt wat ze zelf kunnen doen om goed voor de aarde te zorgen. Of dat nu gaat over wonen, reizen, voedsel of dingen kopen. Op zes avonden komen de deelnemers bij elkaar en krijgen inzicht in de keuzes die ze dagelijks maken. Het werkt aanstekelijk en dat is precies de bedoeling van de organisatie.

Wil je ook meedoen? De KlimaatGesprekken vinden in Gouda plaats op 17 en 31 januari, 14 en 28 februari, 13 en 20 maart. Elke keer van 19.30 tot 21.45 in de Oostpoort, Goverwelle. Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar: klimaatgesprekkengouda@outlook.com.

Peter Bos, gespreksleider en coach in Gouda:
“Klimaatgesprekken staat op plek 29 in de duurzame top 100 van Trouw. Dat is een lijst met de beste duurzame initiatieven van burgers. We zijn trots op deze plek. Een compliment voor de coaches en een aanmoediging voor mensen om ook deel te nemen."

Locatie
De Oostpoort
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die zijn CO2 voetafdruk met 5-50% wil verkleinen middels een beproefde methode en vervolgens ook anderen wil inspireren. De workshops geven inzicht in de keuzes die je dagelijks bewust of onbewust maakt en het effect daarvan op jouw en mijn wereld. In gesprek leer je van elkaar, wordt je positief uitgedaagd je klimaatimpact te verminderen en op jouw beurt anderen te inspireren. Niet omdat het moet, maar omdat jij ervoor kiest wat bij jou past
start / einde
Gestart op wo 17 januari 2024. Beëindigd wo 20 maart 2024
Deel dit: