Activiteit

Duurzame Huizen Route

elke Zaterdag , 9:00 - 17:00 uur
Illustration

Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet. Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route kun je het hele jaar door terecht met je vragen bij huiseigenaren via de stel-een-vraag-knop. En tijdens de thematours in het voorjaar en de Nationale Duurzame Huizen Route in het najaar stellen huiseigenaren in heel Nederland hun woning open voor bezoekers en delen zij hun ervaring.

Jaarlijks stelt een groot deel van de huiseigenaren hun woning open voor bezoekers. Tijdens een rondleiding in en om hun woning vertellen ze enthousiast over het energiezuinig maken van hun woning. Ze delen hun eigen ervaringen en bespreken jouw vragen. Dit jaar vindt de Duurzame Huizen Route plaats op 29 oktober en 5 november 2022. Ook Gouda doet hier aan mee. Zoek online de Goudse deelnemers op.
Wil je zelf je huis openstellen? Helemaal super! Meld je dan hier aan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Nationale Duurzame Huizen Route, zo blijf je op de hoogte van de landelijke activiteiten. Maar kijk ook hier op het Energienetwerk en op MaakGoudaDuurzaam voor actuele informatie.

Kosten
Gratis

Gestart op za 29 oktober 2022. Beëindigd za 5 november 2022
Deel dit: