Activiteit

Het mobiele Energieloket

vrijdag 17 juni 2022 , 9:00 - 18:00 uur
Illustration

Wanneer je echt wil investeren in een duurzaam huis dan is het handig te weten wat het meeste effect zal hebben. Zomaar zonnepanelen plaatsen of een warmtepomp aanschaffen met een niet goed geïsoleerd pand heeft weinig zin. Dan verdwijnt de warmte alsnog naar buiten. Vloer-, muur- of dakisolatie wordt altijd als eerste aangebracht. Dubbel glas, HR++ of Triple glas levert daarnaast veel energiebesparing op en geeft heel veel comfort in de winter. Je kan ook denken aan een groen dak, dat isoleert in de winter en koelt tot 4 graden in de zomer.

Wil je de energiebesparende producten eens bekijken, of meer technische informatie ontvangen? Kom dan eens binnen kijken in het gloednieuwe mobiele Energieloket van de gemeente Gouda. Je kan hier zien hoe groot zo'n warmtepomp is, erachter komen hoe een zonnecollector of zonneboiler werkt en informeren wat de ideale dikte is van muur-, of dakisolatie. Er is veel te bekijken voor de mensen in Gouda die willen verduurzamen. En je kan al beginnen met eenvoudige oplossingen, die niet veel geld kosten maar wel energie besparen.
Maar ook mensen die al bezig zijn met verduurzamen en hele technische vragen hebben kunnen terecht bij het het mobiele energieloket.

Op 4 juni van 9.00 - 16.00 uur staat dit loket bij het Driewegplein Achter Willens, bij de COOP. 

Op 17 juni van 9.00- 18.00 uur bij de Gamma (Go Stores)

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Type
Spreekuur
Deel dit: