Bericht

Betreft: Alles wat je altijd al wilde weten over: warmtepompen!

Geplaatst op 15 juni 2022, 09:30 uur
Illustration

Als energiecoach kom ik veel vragen tegen over de toepassing van warmtepompen en wat daarbij komt kijken. Door van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven, met professionals te praten en op technische beurzen de apparaten met eigen ogen te zien, probeer ik kritisch en onafhankelijk advies te geven. De lezing bij Concordia is al gedeeld met energiecoaches en zij voelen zich gesteund door meer kennis over keuzemogelijkheden.

Veel installateurs zitten vol met werk en houden het soms bij het oude en vertrouwde. Wat voor eisen stel je dan? Waaraan moet een woning voldoen om deze voor te bereiden op een gasloze toekomst? Domweg rondom isoleren of kan er slimmer met de eisen omgegaan worden?

Na een introductie over een stappenplan en nieuwe ontwikkelingen komen ook uw vragen aan bod. Van harte welkom.

Evert Hasselaar, inleider, energiecoach en voorzitter energiecooperatie Kort Haarlem

 

 

 


Deel dit:
1 reactie

Harry Clemens

vr 17 juni 2022 11:44
De presentatie ziet er veelbelovend uit! Bij voorbaat dank, dus. Ik liep tegen het probleem aan dat HeatTransformers mij in een intakegesprek vertelde dat ons huis in Goverwelle niet in aanmerking komt voor de plaatsing van een hybride warmtepomp vanwege de geluidsoverlast van de buitenunit... (het i... lees meer