Update

Geslaagde bewonersavond isolatie Slagenbuurt

Geplaatst op 14 juni 2022, 20:39 uur
Illustration

Op 13 juni kwamen ruim 50 bewoners bijeen in basisschool Vindingrijk om zich te laten informeren door de werkgroep inkoop isolatie voor Slagenbuurt woningen (uit de jaren '80 vorige eeuw). De avond werd door Monica voorgezeten en de vijf werkgroepen gaven elk een korte presentatie over hun bevindingen en een advies voor de isolatie-aanpak voor de aanwezigen.

Vervolgens konden de aanwezigen bij de vijf werkgroepen hun vragen kwijt en beantwoord krijgen. Ook was daar de mogelijkheid zich in te schrijven voor een offerte of zelfs een bestelling. Die mogelijkheid voor Slagenbuurtbewoners is er voor de offerte nog tot 1 juli.

De bestelling van een deur (voor-/achter-/balkondeur) met een riante korting is er nog tot 10 juli. Alle informatie daarover, een handleiding bij uw keuze en het bestelformulier, vindt u in dit bericht op onze website energie.achterwillens.eu. De fabrikant laat weten ook na 10 juli en voor andere type deuren dan die van het bestelformulier interessante kortingen te willen geven. De voorwaarden voor die korting staan ook op de genoemde website.

De avond was vooral geslaagd door de constructieve sfeer waarin alle bewoners van informatie en gedachten wisselden over vloer-, glas-, spouw-, dakisolatie en het vernieuwen van hun deuren.

Deze avond is mogelijk gemaakt dankzij de 2020-subsidie Samen Aardgasvrij van de gemeente Gouda.

 

Deel dit: