Bericht

Servicepunt Energietransitie Bedrijven Midden-Holland zoekt kartrekker

Geplaatst op 6 april 2022, 00:00 uur
Illustration

De duurzaamheidsplatformen van het bedrijfsleven in Midden-Holland gaan de bedrijven daarbij ondersteunen in samenwerking met gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimperwaard, Waddinxveen en Zuidplas door middel van een Servicepunt Energietransitie Bedrijven Midden-Holland (SEB-MH). Op 21 maart is het servicepunt opgericht.

Dit servicepunt zal bedrijven en ondernemers op een praktische manier ondersteunen en helpen bij de energietransitie door kennis en informatie voor bedrijven te ontsluiten en bedrijven daarbij te begeleiden. Daartoe wordt ook samengewerkt met de Energie Coöperaties in Midden-Holland voor het optimaal benutten van zon-PV op bedrijfsdaken en het betrekken van burgers. Ofwel de bedrijven en burgers aansporen en helpen om stappen te zetten naar een betrouwbare, economisch verstandige en energie neutrale bedrijfsvoering.

Voor dit servicepunt wordt een communicatief sterke, ondernemende en gedreven kwartiermaker (programmamanager) gezocht die invulling en leiding gaat geven aan dit servicepunt. Zie het bijgevoegde profiel voor meer informatie over wat men zoekt.

Ben jij de vrouw of man die zich aangesproken voelt door bovenstaande tekst? Dan gaat men graag met je in gesprek. Zowel mensen die op zoek zijn naar een vaste baan als ZZP’ers kunnen reageren op deze vacature. Je brief en cv voor een sollicitatie kun je voor 15 mei 2022 sturen naar info@seb-mh.nl. Voor vragen kun je ook via dit mailadres contact opnemen.

Documenten
Deel dit: