Blogpost

Gemeente publiceert Transitie Visie Warmte en vraagt te reageren

Geplaatst op 21 juli 2021, 22:05 uur

De gemeente Gouda heeft haar Transitievisie Warmte (TVW)op maandag 12 juli bekend gemaakt. Een erg belangrijk document voor alle bewoners van de gemeente. De TVW kunt u lezen en of downloaden via de volgende link TVW. Het is een fors document van 65 pagina’s. Een kortere versie staat op de website van www.maakgoudaduurzam.nl

Wat is de Transitievisie Warmte?
Dit plan beschrijft het wat, waarom, wanneer en hoe van de overgang naar andere, schone warmtebronnen. Gouda wordt CO2-neutraal. Tussen nu en 2040 is het plan dat de hele stad overstapt op duurzame en schone warmte. Hoe gaat dat, waarom en wanneer? Dat staat in de Transitievisie Warmte.

Reageren:
Nog belangrijker is de gemeente Gouda te laten weten wat u van de plannen vindt. Dat kan tot en met 8 september. Informatie hierover treft u op zowel www.maakgoudaduurzaam.nl als op www.gouda.nl . U kunt tot en met woensdag 8 september uw persoonlijke mening/zienswijze indienen. Dat kan op de volgende manieren:
    Digitaal via de pagina Zienswijze. Hier heeft u DigiD of eHerkenning voor nodig.
    Schriftelijk door een brief te sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda.
    Mondeling via telefoonnummer 14 0182. U kunt vragen naar mevrouw E. ten Cate.

Opname van online presentatie
Tijdens een online informatieavond van maandag 12 juli, 19.30 – 21.30 uur kreeg je meer te weten over deze visie, wat dit voor jou als inwoner of ondernemer betekent en hoe je hierop kan reageren. De opgenomen avond is via deze hyperlink te zien: Klik hierop. 

Illustration
 
Deel dit: