Project

De Mammoet

Geplaatst op 17 juli 2023, 22:06 uur
Illustration

De Mammoet is één van de meest actieve buurten. Er is al een zeer drukbezochte bewonersbijeenkomst geweest. Er zijn nu enkele referentiewoningen, waar een Woningwarmtescan-Plus en Energielabel analyse-Plus gaan plaatsvinden. Deze dienen als basis voor een Menukaart verduurzamen woningen in de Mammoet. Opvallend hoeveel kennis er in deze wijk zit. In de buurt willen we als energiecoöperatie ook een pilot Bodemwarmte-WKO pilot starten. Mei 2023 is de tweede nieuwsmail verstuurd naar de bewoners in deze buurt. 

Lopend
Illustration
 
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

$persoon.getLink()


Op dinsdag 15 november 2022 was er een startbijeenkomst voor bewoners van de wijk Mammoet. Hoofdonderwerp was wat de Goudse energie- en warmtetransitie kan betekenen voor de buurt. Hoe zijn de woningen in de Mammoet te verwarmen anders dan met aardgas? Is aansluiting op een warmtenet wenselijk en mo...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

$persoon.getLink()


Op maandag 22 mei 2023 vond de tweede bewonersbijeenkomst plaats over de energie- en warmtetransitie in Mammoet-West. Tijdens de bijeenkomst werden de bewoners bijgepraat over lopende onderzoeken, waaronder warmtebeeldanalyses van referentiewoningen.

Bewoners deelden hun ervaringen met isolatiemaatr...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina